e-post:  james@synergixassociates.com


Bo Håkansson har lång erfarenhet inom svensk dagligvaruhandel och internationell tillverknings­industri. Han har arbetat som marknad- och säljchef, företagsledare och egenföretagare där rekrytering , säljutbildning och säljledning varit några av nyckeluppgifterna. 

Ett företag med en visionEfter ett inledande samtal skräddarsyr vi tillsammans ett upplägg enligt dina behov. 

Observera att ditt första besök blir kostnadsfritt för dig! 

​Som student får du dessutom 20% rabatt på dina följande besök. 


Hans lista över kunder och projekt inkluderar Poseidon-projektet med Lockheed, Kalifornien, Natos Sea Sparrow projekt med Raytheon Service Company, Massachusettes, Royal Commission i Saudiarabien, Max Weber-institutet i München, National Health Service i England. Han är numera chef för SynergiXassociates.


Docent Anver Siddiqui har undervisat klinisk psykologi och doktorerad i barn- och ungdomspsykiatri, och har mångårig erfarenhet i behandling och coachning både i Sverige och utomland inom KBT, KBC och narrativterapi.

e-post: anver@synergixassociates.com


Psykologteamet på 


James van Loon, MS, legitimerad psykolog och expert i klinisk psykologi och organisations­psykologi. Han är också internationell konsult, coach och universitetsadjungerad lektor. Han är författare till flera böcker och forsknings­publikationer . James internationella erfarenhet inkluderar länder som Italien, Spanien, Tyskland, USA, Saudiarabien och England. Han är specialiserad på diagnostik & WISC. 
Eva Snöbohm

Mindfullness Coach:  Specialist på Mindful Eating


Hur arbetar vi?